Yhdessä osaaminen tiivistyy!

Posted on
Yhdessä osaaminen tiivistyy! Huomasin facebookissa ilmoituksen yhdessä savolaisille kuvaajille suunatussa sivustossa, jossa suunniteltiin yhteistä kuvausreissua pienellä kuvaajaporukalla. En ole ollut koskaan aikaisemmin tällaisella reissulla vaikka olenkin kuullut, että näitä tehdään spontaanistikin aika paljon. Tiedon jakaminen näissä tapahtumissa on huippuluokkaa ja pelkkä vertaistuen saaminen on äärimmäisen tärkeää. Aiheena oli fantasiahahmo stailattuna ja paikka Sorsakoskella (tai jossain siellä päin) pienellä sillalla. Olen vähän karttanut kaikkea suoraa fantasiaa. Ehkä siksi, etten pidä varsinaisesti photoshopin ääressä vietetystä ajasta ja usein nämä hahmot ovat toisintoja joidenkin toisten tekemistä maailmoista. Oma tyylini on ehkä mielummin vähän epätäydellinen ja luonnonläheisempi. Haluan tuoda kuviini asioita joilla on jokin merkitys joko minulle tai kuvattavalle. Teen kuvallisia ja ilmaisullisia ratkaisuita paljon kuvaustilanteessa jolloin aikaa säästyy mielestäni olennaisempiin asioihin. Haluan olla kiireettä, läsnä, kuunnella ja reagoida kuvatessani. Kuvauksen oli suunnitellut valokuvaaja Merja Martikainen (@merjamfantasyphotos). Merja oli lisäksi tehnyt asun mallina toimineelle Seijalle variaatioineen. Luottotyyppi Kiki Kameleontti teki Seijalle meikit ja hiukset. Meidän familywagon (Volkkarin caddy) veti sisälleen lisäksi Kumpulaisen Karin ja Luostarisen Keijon. Sitten mentiin! Mulla oli mukana savukone ja muutama savupommi jotta saataisiin vähän utuista meininkiä. Lisäksi on kiva suunnitella kuvauksiin aina jotain uutta tai muuten mielenkiintoista. Savun mukaan ottaminen oli hauska haaste ja kokeilu.  Aurinko paistoi vain hetken ja yllä oli sateen uhka. Vain pienen hetken aurinko näyttäytyi harmiksemme mutta yhdessä ratkaisimme ongelmia jokaisen visuaalista näkemystä tukevaksi. Tällaisia kuvia sieltä tuli minun ottamana! Oli todella mukavaa olla mukana, toivottavasti pääsen uudestaankin joukkoon. Haasteita vastaanottamalla pidämme yllä ammattitaitoa.
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring
Muah: Kiki Kameleontti
Dress etc.: Merja Martikainen
photo: Tiina Haring