Lapsi- ja vauvakuvaus

Lasten kuvaus alkaa vauvan odottamisen ikuistamisesta. Ehkä parempi otsikko voisi olla lapsiperheen arki tai elämänvaihe kun oli pieniä lapsia. Kuvaan usein ensin vauvan odotuskuvan kun on vielä hetken vain kaksi aikuista. Reilun kuukauden päästä kuvaan pienen ihmisen. Samassa yhteydessä kuvataan myös mullistuksen kokenut elämäntilanne. Näitä kuvauksia voi paketoida yhteen ja ne ovat olleet suosittuja lahjoja esim. Vauvajuhlissa. Pääasiassa lapsikuvaus on tarkoitettu alle kouluikäiselle, sitä vanhemmille sopii parhaiten FineArt Portrait -kuvaus.
Haluan kuvata rauhassa ja yksi kuvaussessio kestääkin noin kaksi tuntia. Yksivuotiaan kanssa tunti saattaa olla liian paljon ja vauvojen kanssa aikaa kuluu enemmänkin. Teen maksimissaan kaksi kuvausta päivässä. Haluan, että kuvaus on yhtä arvokas kokemus meille kaikille riippumatta siitä, onko päivän ensimmäinen vai viimeinen.

Mitä se maksaa?

KUVAUS 110€

Kuvaukseni hinta sisältää kuvien suunnittelun, kuvaussession (noin kaksi tuntia) ja kuvien valinnan kanssani. Käsittelen sinulle valmiiksi noin 10-20kuvaa, jotka ovat mielestäni parhaimmat. Pystytän sinulle näyttelyn näistä valmiista kuvista joista voit valita viimeistellyt lopulliset tuotteesi. Kuvauksen hinta ei sisällä tuotteita, ellei toisin ole mainittu. Olen kerännyt tarkasti valikoimalla tuotteeni jotka suurimmaksi osaksi tehdään käsin. Näihin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin voit tutustua työhuoneellani. Uskon näistä löytyvän jokaiseen tarkoitukseen ja budjettiin sopivia ratkaisuita. Yleensä asiakkaani ovat investoineet kuviinsa jotain 400-1000€ väliltä.

Kuinka valmistaudun kuvaukseen?

Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kuvaus. Sovitaan kuvauspaikka, aika ja mahdollisesti myös meikkaaja, kampaaja ja stylisti. Minä hoidan kuvausten järjestelyt. Kuvauspaikka voi olla kotonasi, lempipaikassasi tai muuten fiilikseen sopivassa lokaatiossa. Ohjaan ja neuvon kuvaukseen valmistautumisessa. Älä tule kipeänä eikä kuvausta ole hyvä sopia lähelle neuvolapäivää. Jos sairastut, ilmoita minulle, niin siirretään kuvauksesi aikaa.

Kuvaussessio

Kun olet varannut minulta ajan kuvaukseesi, olen varannut sinulle aikaani noin 1-2tuntia. Haluan tehdä kuvauksen rauhassa ja täydellä energialla. Teen maksimissaan 2 kuvausta päivässä. Teen pääsääntöisesti töitä arkisin klo 8-16 välillä mutta satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuvaus tehdään yhdessä valitussa lokaatiossa.
Käytän jokaiseen kuvaukseen täyden panoksen ammattitaitoani yhdessä valitun tyylin tai koseptin mukaisesti.

Kuvien katsominen ja valitseminen?

Kuvat valitaan valmiiksi käsitellyistä Art Printeistä, jotka olen laittanut valmiiksi kauniisiin pohjukkeisiin. Olen koostanut kuvistasi pienen näyttelyn seinälleni josta kuviesi valinta on mielestäni kaikkein vaivattominta. Näet siis suoraan miltä kuvasi tulevat näyttämään! Ei siis enää koevedoksia! Näiden kuvien koko on 20x25cm tai 21x30cm. Pohjukkeiden ulkomitta on 28x36cm. Nämä kuvat ovat kuvientilaushetkestä suoraan lunastettavissa. Pohjukkeella tuon teoksen hinta on 79€/kpl (ilman pohjuketta 69€). Muiden kuvien toimitus riippuu tuotteen valmistajasta. Koska kuvat ovat valmiiksi käsitellyt, niiden tilaus voidaan laittaa eteenpäin heti seuraavana päivänä. Kuvien valintasessio kestää kanssani noin tunnin ja siellä saamasi tarjoukset ovat voimassa vain kyseisen istunnon ajan. Pystyn rakentamaan sinun tai teidän kanssanne juuri sellaisen kokonaisuuden kuin olette juuri unelmoineet.
     
Kuvatuote-esimerkkejä:
  • Kuvat alkaen 69€/kpl (koot ilman pohjuketta noin 21x30cm kokoon saakka)
  • Kuvat pohjukkeissa 79€/kpl
  • Kuva BOX alkaen 218€
  • kuva BOX 10:llä kuvalla 870€
  • pieni kuvaBOX (25x25cm tai 20x30cm) pohjustetut kuvat 10kpl 500€
  • Art Printit alkaen 140€
  • Usean kuvan taulumodulit alkaen 500€ (kollaasit: Canvas, Chromaluxe, kuvaBlockit)