Lapsi- ja vauvakuvaus

Lasten kuvaus alkaa vauvan odottamisen ikuistamisesta. Ehkä parempi otsikko voisi olla lapsiperheen arki tai elämänvaihe kun oli pieniä lapsia. Kuvaan usein ensin vauvan odotuskuvan kun on vielä hetken vain kaksi aikuista. Reilun kuukauden päästä kuvaan pienen ihmisen. Samassa yhteydessä kuvataan myös mullistuksen kokenut elämäntilanne. Näitä kuvauksia voi paketoida yhteen ja ne ovat olleet suosittuja lahjoja esim. Vauvajuhlissa. Pääasiassa lapsikuvaus on tarkoitettu alle kouluikäiselle, sitä vanhemmille sopii parhaiten FineArt Portrait -kuvaus.
Haluan kuvata rauhassa ja yksi kuvaussessio kestääkin noin kaksi tuntia. Yksivuotiaan kanssa tunti saattaa olla liian paljon ja vauvojen kanssa aikaa kuluu enemmänkin. Teen maksimissaan kaksi kuvausta päivässä. Haluan, että kuvaus on yhtä arvokas kokemus meille kaikille riippumatta siitä, onko päivän ensimmäinen vai viimeinen.

Mitä se maksaa?

Kuvaukseni hinta sisältää kuvien suunnittelun, kuvaussession (noin kaksi tuntia) ja kuvien valinnan kanssani. Käsittelen sinulle valmiiksi noin 10-20kuvaa, jotka ovat mielestäni parhaimmat. Kuvauksen hinta ei sisällä tuotteita, ellei toisin ole mainittu. Olen kerännyt tarkasti valikoimalla tuotteeni jotka suurimmaksi osaksi tehdään käsin. Näihin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin voit tutustua työhuoneellani. Uskon näistä löytyvän jokaiseen tarkoitukseen ja budjettiin sopivia ratkaisuita.

KUVAUS 110€

Kuvatuote-esimerkkejä:
  • Kuvat alkaen 69€/kpl (koot ilman pohjuketta noin 21x30cm kokoon saakka)
  • Kuvat pohjukkeissa 79€/kpl
  • Kuva BOX alkaen 218€
  • kuva BOX 10:llä kuvalla 870€
  • Art Printit alkaen 140€
  • Usean kuvan taulumodulit alkaen 500€