Mainoskuvaus

Mitä, kenelle, miksi?

Teen mainoskuvausta useinmiten mainostoimistojen välityksellä. Jos brändisi ydin on kuitenkin jo kirkastunut ja kaipaat vain sen kuvittamista, olen suoraan oikea henkilö. Toteutan kuvitusta mm. yritysten erilaisiin markkinoimisen kanaviin. Samana kuvauspäivänä voidaan kuvata henkilöstöä ja materiaalia yrityksen sisäiseen kuvapankkiin. Kuvapankki toteutetaan yhtenäisenä kuvallisen strategian mukaisesti. Kuvasi viestivät yrityksesi arvoista, visiosta ja missiosta. Yrityksesi näköinen kuvapankki on todella tärkeä työkalu josta saat materiaalia helposti esim. yrityksesi postauksiin, mainoksiin tai blogeihin.

Kysy tarjousta!

Tiina/ 0400 845678  

Esimerkkejä:

Aniverse Oy / ILOMME -palvelu.
ILOMME kertoo ilosanomaa eläinten älykkyydestä. Se haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden kokea sen kylmiä väreitä aikaansaavan kokemuksen, kun ihmisen ja eläimen välille syntyy sanaton yhteys. ILOMME koulutusfilosofia on syntynyt eläintenkoulutustekniikoista, joissa eläintä autetaan keksimään itse oikea ratkaisu positiivisen vahvistamiseen kautta. Kuvissa halutaan korostaa ihmisen ja koiran/eläinten välistä suhdetta. Suhde on tasavertainen ja tuo onnellisuutta molemmille. Kuvat on sidottu yhteen värimaailmansa avulla. Se helpottaa kuvien yhtenäistämistä sillä kuvia kuvataan neljänä vuoden aikana. Kuvissa tuosaan esille paljon suomalaista luontoa, puhtautta ja raikkautta. Vihreä väri on lähellä logon vihreää väriä.
 

Kotimaailma KUOPIO.

Kotimaailma on keskittynyt asuntojen lyhytaikaiseen vuokraamiseen. Tyypillinen asiakas on esimerkiksi pidemmälle työmatkalle saapuvat tai vaikkapa vesivahinko -asiakkaat. Asiakkaita yhdistää toive kodin omaisesta asumisesta. Kotimaailman asunnot on sisustettu kauniiksi ja kodikkaiksi.
Kuvissa haluttiin korostaa kodikkuutta ja puhtautta. Jokainen asunto toivottaa vierailijansa tervetulleeksi. Loimme yhdessä konseptin, jonka myötä kuvatuotanto saatiin toimimaan nopeasti ja vaivattomasti.