Brändikuvapankki on jokaiselle yritykselle tai henkilöbrändille yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu valokuvakuvakokonaisuus, jonka avulla viestintä ja markkinointi helpottuu huomattavasti. Kaikki kuvapankin kuvat sopivat yrityksesi arvoihin ja ilmeeseen. Enää ei tarvitse käyttää aikaa oikean kuvan etsimiseen yleisistä kuvapankeista eikä kuvasi ole kenenkään toisen käytössä.

Brändin ikiomaa valokuvapankkia voi hyödyntää:

– Nettisivujen kuvituksessa
– Blogien ja some postausten kuvituksessa
– Markkinoinnissa ja mainonnassa
– Tuotteiden kuvituksessa
– Verkkokaupassa tuotteiden ja palveluiden kuvituksessa

Ikioman kuvapankin saaminen yrityksesi käyttöön ei ole milloinkaan ollut näin nopeaa ja helppoa.

Kuvapankin toteutuksen läpimenoaika on lyhyt ja hinnoittelu on selkeä.

3800€ +alv

Kattavin brändikuvapankki


Tämä paketti sisältää yhden kokopäivän kuvauksen tai sen voi jakaa kahteen puolen päivän kuvaukseen. Jos sinulla on paljon kuvausaiheita, esimerkiksi tarvitset tuotteittesi kuvia verkkokauppaasi ja lisäksi kuvia palvelusta, tiloistasi ja työtä tekevistä, kannattaa valita tämä paketti.

sis. Yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max kokopäivä tai kaksi puolikasta (3h+3h) ja ainakin 250 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. 

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan n. 15€/kpl+alv)

 
2200€ +alv

Suosituin brändikuvapankki


Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo ihan oikeasti kutsua omaksi brändikuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi. Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat.

Sis. yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max puoli päivää (3h) ja ainakin 120 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. 

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 18€/kpl+alv)

 
1400€ +alv

Perus brändikuvapankki


Perus brändikuvapankki on tarkoitettu esim. nettisivujen kuvitukseen. Hyvin suunniteltu peruspaketti on yleensä hyvä aloituspakkaus tai täydennys yrityksen kuvatarpeisiin. Tämän kuvakokonaisuuden ansiosta pääset hyvin alkuun myös yhtenäisen kuvamaailman rakentamisessa somessa.

sis. yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max 1,5h ja ainakin 50kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.

(yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 28€/kpl+alv).

 
600€ +alv

Pikku brändikuvapankki


Henkilöbrändin kuvitus tai cv-kuvituspaketti. Kerro asiantuntijana kuka olet ja mitä teet vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin esim. somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa.

sis. lokaation suunnittelun, kuvauksen max 30min ja ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.

Huom! Ei sisällä kirjallista kuvasuunnitelmaa

 

Autan sinua mielelläni oikean kuvapankkipaketin valinnassa!

Ota minuun yhteyttä!
 

Huom! Kuvausten hinta ei sisällä kilometri- eikä majoituskorvauksia Kuopion ulkopuolelle.

 

Brändien näköisiä toteutuksia:


Kuvaussuunnitelma on jokaiselle asiakkaalle uniikki. Yhtenäinen kuvamaailma rakentuu mm. yrityksen arvojen ympärille puhuttelemaan toivottua kohderyhmää. Tässä on muutama läpileikkaus isoista kuvakokonaisuuksista.

Paju Consulting


Suosituin brändikuvapankki

https://pajuconsulting.fi

Silja´s Design


Kattavin brändikuvapankki

https://siljasdesign.com/