3800€ +alv

Kattavin brändikuvapankki


Tämä paketti sisältää yhden kokopäivän kuvauksen tai sen voi jakaa kahteen puolen päivän kuvaukseen. Jos sinulla on paljon kuvausaiheita, esimerkiksi tarvitset tuotteittesi kuvia verkkokauppaasi ja lisäksi kuvia palvelusta, tiloistasi ja työtä tekevistä, kannattaa valita tämä paketti.

sis. Yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max kokopäivä tai kaksi puolikasta(3h+3h) ja ainakin 250kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. 

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan n. 15€/kpl+alv)

 
2200€ +alv

Suosituin brändikuvapankki


Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo ihan oikeasti kutsua omaksi brändikuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi. Suunnittelussa voidana ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat.

sis. Yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max puoli päivää (3h) ja ainakin 120kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. 

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 18€/kpl+alv)

 
1400€ +alv

Perus brändikuvapankki


Perus brändikuvapankki on tarkoitettu esim. nettisivujen kuvitukseen. Hyvin suunniteltu peruspaketti on yleensä hyvä aloituspakkaus tai täydennys yrityksen kuvatarpeisiin. Tämän kuvakokonaisuuden ansiosta pääset hyvin alkuun myös yhtenäisen kuvamaailman rakentamisessa somessa.

sis. yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen max 1,5h ja ainakin 50kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.

(yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 28€/kpl+alv).

 
600€ +alv

Pikku brändikuvapankki


Henkilöbrändin kuvitus tai cv-kuvituspaketti. Kerro asiantuntijana kuka olet ja mitä teet vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin esim. somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa.

sis. lokaation suunnittelin, kuvauksen max 30min ja ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.

 

Näin kuvapankkisi toteutetaan


Brändikuvapankit on helppo ostaa vaikka se olisi sinulle uusi asia. Jokaiselle tehdään ihan oma kuvaussuunnitelma, joka toimii kuvauksessa käsikirjoituksena yhtenäisen valokuvamaailman luomiseksi.

Aluksi kartoitamme kuvatarvetta ja kohderymiä. Brändin ydintä hyödyntäen muodostan kuvakonseptin ensimmäiseen visuaaliseen muotoon moodboardiksi. Konseptoinnissa voidaan ottaa huomioon myös yrittäjän omat kuvaamisen taidot sen itsenäistä toteutusta ajatellen. Tarvittaessa koulutan kuvien kuvaamiseen yrityksen sisällä. Vaikka mielelläni toteutan myös kuvauksen, voit halutessasi käyttää kuvausohjeistusta myös muiden kuvaajien kanssa.

Valitse kuvauksen pituus tarvittavan kuvamäärän mukaan. Jos tarvitset kuvia esimerkiksi vain itsestäsi asiantuntijana, kuvamääräksi voi riittää pienin noin 10 kuvan paketti. Jos taas tarvitset kuvia runsaasti esimerkiksi nettisivujen, mainonnan/mainonnan ja some-viestinnän kuvittamiseksi, kannattaa valita laajempi paketti.

Kuvauksen jälkeen kuvat karsitaan kevyesti. Kuvamäärästä poistetaan vain selkeästi epäonnistuneet tai turha toisto pois. Jätän kokonaisuuteen kaikki sellaiset kuvat, joista näkisin olevan iloa iloa käyttäjälle. Kuvat käsitellään kevyesti suunnitelman mukaisesti. Koko kuvagallerian saat käyttöösi muutamassa päivässä.


Autan sinua mielelläni oikean kuvapankkipaketin valinnassa!

Ota minuun yhteyttä!