Yhtenäinen kuvamaailma helposti mm. markkinoinnin ja viestinnän tueksi!

Rouva Mustan kuvapankkipaketit


Ikioma kuvaaja -paketti: Muuttuvaan tai jatkuvaan kuvatarpeeseen esim. 4krt vuodessa. Vuosisopimus.

Ikioma kuvaaja vuodeksi

3990€ (+alv)

(norm. 6400€)

(Laskutus tarvittaessa 1-4 erässä. Sopimuskausi vuoden)

Kuvauskonseptin suunnittelu kerran vuodessa ja 4x 1,5h kuvaus (sis. Kaikki kuvauksista tulleet konseptin mukaiset kuvat kevyesti käsiteltyinä). Tällä paketilla voit jakaa kuvausta koko vuodelle. Kuvaukset voidaan tehdä esim. Eri vuodenaikoina tai kampanjoiden yhteydessä. Yrityksen ikioma valokuvaaja pitää huolen, että uudet tuotteet, palvelut ja henkilöstö saadaan pidettyä näkyvillä ajantasaisesti. Lisäksi se täydentää ikiomaa kuvapankkia aina tarpeen mukaan.

Sis. Ainakin 50 kpl kuvia per kuvaus käyttöoikeuksin. Eli vuodessa kuvia kertyy ainakin 200kpl. (Usein paljon enemmän!)

————-

Kattavin kuvapankki: Kattava kuvakokonaisuus, jossa kuvataan yrityksen henkilökuntaa, tuotteita ja fiiliksiä. Mukana voi olla esim. palvelutilanteita, yksityiskohtia ja abstrakteja aiheita. Kuvia voi käyttää esim. nettisivuilla, presentaatioiden pohjina, someviestinnässä, julkaisuissa, esitteissä jne.

KATTAVIN paketti

3500€ (+alv)

(norm 4400€)

Huh huh! Tämä on tiukka päivä, mutta on monin kerroin sen arvoinen.

sis. ainakin 250kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee esim. helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. Kuvataan noin 6h yhdessä päivässä tai voi jakaa tarvittaessa kahdelle päivälle (3h+3h).

————-

Suosituin kuvapankki: Yrityksen henkilöitä ja tuotteita.

SUOSITUIN paketti

2200€ (+alv)

Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo ihan oikeasti kutsua omaksi kuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi (tai kahdeksi). Suunnittelussa voidana ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat.

sis. ainakin 100kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee esim. helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. kuvausaika noin 3h.

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 22€/kpl+alv)

optio: lisätunnit 600€/h  +alv

————-

Perus kuvapankki: Tehokas täsmäkuvitus henkilöbrändille tai yksin yrittävälle. Tällä päästään todella hyvin alkuun. Tämä sopii esim. nettisivun kuvituspaketiksi ja samoja kuvia hyödynnät sujuvasti myös somessa.

PERUSpaketti

1600€ (+alv)

Hyvin suunniteltu peruspaketti on yleensä hyvä aloituspakkaus, jonka avulla saadaan maaliin esim. Nettisivuprojektin kuvitus. Siinä luodaan selkeät sävelet kuvalliselle maailmalle ja sitä voidaan täydentää jatkossa.

sis. ainakin 50kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin kuvausaika noin 1,5h.

(yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 32€/kpl+alv)

optio: lisätunnit 600€/h  +alv

————-

Mini kuvapankki: Henkilöbrändin kuvittamisen aloituspakkaus

MINIpaketti

600€ (+alv)

Kerro asiantuntijana kuka olet ja mitä teet vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin esim. somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa.

sis. ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Kuvausaika puolisen tuntia.

————-

Kuvausten hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu ja konseptointi. Kuvat käsitellään kevyesti samaan värimaailmaan sopivaksi. Minä en rupea pihtailemaan kuvien määrässä. Jos kuvauskonsepti on yksinkertaisesti toteutettava, kuvia saa enemmän. Jos kaipaat esim. enemmän käsittelyä, kuvia saa himpun vähemmän.

OPTIO:

Kuvankäsittelyä enemmän! (Esim. Ihon yksilöllinen käsittely) 90€/h +alv

Lisäkuvaustunnit lisättynä paketteihin 600€/h  +alv

Video someen olis kiva! (Pakeoimisvaiheessa) KYSY!

Yrityksen esittelyvideot.

Ikioma kuvapankki


Kuvat, jotka visualisoivat brändiäsi. Ikioman kuvapankin yhtenäinen kuvamaailma helpottaa mm. Viestintää ja markkinointia.

Miltä brändisi näyttää?

Uniikki

Jätätkö uniikin kuvajäljen asiakkaasi mieleen? Tiedätkö, ketä kuvasi puhuttelevat?

Rouva Musta on on erikoistunut rakentamaan mielikuvia ja kuvakonsepteja erilaisille brändeille. Rouva Mustan yksilöllinen kuvapankki kuvittaa mm. arvosi, tekijät niiden takana ja niistä syntyvät tarinat.

Erottuva

Maailma on kuvien: verkkokalvoillemme virtaa päivittäin tuhansia erilaisia kuvia. Erottuminen kuvavirrassa on elintärkeää. Kuva ja video, ovat usein ensimmäisiä huomion herättäjiä brändiäsi kohtaan. Vaikka kuvat ovatkin vain yksi brändisi vahvistamisen keino, se luo tutkitusti vahvimman muistijäljen. Rouva Mustan kuvakonsepti suunnitellaan aina haluttua kohderyhmää puhuttelevaksi.

Jokainen yritys on yksilöllinen ja ansaitsee erottuvan visuaalisen ensivaikutelman. Rouva Mustalla on taito löytää se ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sinut muista. Mikä on sinun juttusi? Rouva Musta auttaa sinua erottumaan kuvillasi.

Visuaalinen varasto

8Kenen kuvia käytät? Kenen tarinaa kerrot?

Rouva Musta luo sinulle yhtenäisen ja yksilöllisen kuvapankin. Kuvat muodostavat sinun tarinaasi kertovan visuaalisen varaston, jota voit hyödyntää esityksissä, printissä tai sosiaalisessa mediassa.

Maksat kuvaustunneista ja vastineeksi saat käyttöösi kaikki kuvauksen aikana konseptin mukaisesti syntyneet kuvat. Kuvamäärä riippuu kuvauksen pituudesta. Kuviin saa täyden käyttöoikeuden (Suomessa) Yksinkertaista, helppoa ja selkeää.

 

Autan sinua mielelläni oikean kuvapankkipaketin valinnassa!

Ota minuun yhteyttä!

Läpileikkauksia toteutetuista kuvapankeistani:

2200€ +alv

Suosituin brändikuvapankki


Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo ihan oikeasti kutsua omaksi brändikuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi. Suunnittelussa voidana ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat.

sis. Yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen ja ainakin 120kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. 

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 18€/kpl+alv)

1400€ +alv

Perus brändikuvapankki


Perus brändikuvapankki on tarkoitettu esim. nettisivujen kuvitukseen. Hyvin suunniteltu peruspaketti on yleensä hyvä aloituspakkaus tai täydennys yrityksen kuvatarpeisiin. Tämän kuvakokonaisuuden ansiosta pääset hyvin alkuun myös yhtenäisen kuvamaailman rakentamisessa somessa.

sis. yhtenäisen kuvamaailman suunnitelman, kuvauksen ja ainakin 50kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.

(yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 28€/kpl+alv).

600€ +alv

Mini brändikuvapankki


Henkilöbrändin kuvitus tai cv-kuvituspaketti. Kerro asiantuntijana kuka olet ja mitä teet vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin esim. somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa.

sis. lokaation suunnittelin, kuvauksen ja ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella.