Kuvapankki yrityksille


Mikä ihmeen Rouva Musta?
Kuvapankki? minulle?

Miltä sinä näytät?

Uniikki

Jätätkö uniikin kuvajäljen asiakkaasi mieleen? Tiedätkö, ketä kuvasi puhuttelevat?

Rouva Musta on on erikoistunut rakentamaan mielikuvia sekä henkilöbrändeille että yrityksille. Rouva Musta luo sinulle yksilöllisen kuvakonseptin, joka kuvittaa arvosi, tekijät niiden takana ja niistä syntyvät tarinat.

Erottuva

Maailma on kuvien: verkkokalvoillemme virtaa päivittäin tuhansia erilaisia kuvia. Erotutko?

Jokainen yritys on yksilöllinen ja ansaitsee erottuvan visuaalisen ensivaikutelman. Rouva Mustalla on taito löytää se ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sinut muista. Mikä on sinun juttusi? Rouva Musta auttaa sinua erottumaan kuvillasi.

Visuaalinen varasto

Kenen kuvia käytät? Kenen tarinaa kerrot?

Rouva Musta luo sinulle yhtenäisen ja yksilöllisen kuvapankin. Kuvat muodostavat sinun tarinaasi kertovan visuaalisen varaston, jota voit hyödyntää esityksissä, printissä tai sosiaalisessa mediassa.

Maksat tunneista ja vastineeksi saat käyttöösi kaiken, mitä kamera tallentaa noiden tuntien aikana. Yksinkertaista, helppoa ja selkeää.

#kuvapankkikuningatar

Yhtenäinen kuvamaailma helposti mm. markkinoinnin ja viestinnän tueksi!

Rouva Mustan kuvapankkipaketit


Kattavin kuvapankki: Kattava kuvakokonaisuus, jossa kuvataan yrityksen henkilökuntaa, tuotteita ja fiiliksiä. Mukana voi olla esim. palvelutilanteita, yksityiskohtia ja abstrakteja aiheita. Kuvia voi käyttää esim. nettisivuilla, presentaatioiden pohjina, someviestinnässä, julkaisuissa, esitteissä jne.

KATTAVIN paketti

3300€ (+alv)

Huh huh! Tämä on tiukka päivä, mutta on monin kerroin sen arvoinen.

sis. ainakin 250kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee esim. helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. Kuvataan noin 6h yhdessä päivässä tai voi jakaa tarvittaessa kahdelle päivälle (3h+3h).

Yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan  13,2€/kpl +alv.)

————-

Suosituin kuvapankki: Yrityksen henkilöitä ja tuotteita.

SUOSITUIN paketti

1980€ (+alv)

Tämä paketti on suosituin siksi, että tätä voi jo ihan oikeasti kutsua omaksi kuvapankiksi. Ratkaiset kuvatarpeeseen liittyvät ongelmat usein jopa vuodeksi (tai kahdeksi). Suunnittelussa voidana ottaa huomioon esim. vuosikello ja nopeaa reagointia varten tarvittavat kuvat.

sis. ainakin 100kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee esim. helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin. kuvausaika noin 3h.

(yhden kuvan hinnaksi jää maksimissaan 19,8€/kpl+alv)

optio: lisätunnit 490€/h  +alv

————-

Perus kuvapankki: Tehokas täsmäkuvitus henkilöbrändille tai yksin yrittävälle. Tällä päästään todella hyvin alkuun. Tämä sopii esim. nettisivun kuvituspaketiksi ja samoja kuvia hyödynnät sujuvasti myös somessa.

PERUSpaketti

1260€ (+alv)

sis. ainakin 40kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Jos kuvia tulee helpon kuvakonseptin toteuttamisen myötä enemmän, saat loputkin kuvausaika noin 1-2h.

(yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 31,5€/kpl+alv)

optio: lisätunnit 490€/h  +alv

————

Mini kuvapankki: Henkilöbrändin kuvittamisen aloituspakkaus

MINIpaketti

400€ (+alv)

Kerro asiantuntijana kuka olet ja mitä teet vaihtuvin kuvin. Tämä paketti sopii hyvin esim. somevaikuttajille tai yrittäjille vaihtuvan oman kuvan käyttöön laadukkaasti erilaisissa medioissa.

sis. ainakin 10kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapaalla käyttöoikeudella. Kuvausaika puolisen tuntia.

————-

Kuvausten hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu ja konseptointi. Kuvat käsitellään kevyesti samaan värimaailmaan sopivaksi. Minä en rupea pihtailemaan kuvien määrässä. Jos kuvauskonsepti on yksinkertaisesti toteutettava, kuvia saa enemmän. Jos kaipaat esim. enemmän käsittelyä, kuvia saa himpun vähemmän.

 

OPTIO:

Kuvankäsittelyä enemmän! 90€/h +alv

Lisäkuvaustunnit lisättynä paketteihin 490€/h  +alv

Video someen olis kiva! (Pakeoimisvaiheessa) KYSY!

Yrityksen esittelyvideot.

Autan sinua mielelläni oikean kuvapankkipaketin valinnassa!

Ota minuun yhteyttä!

Läpileikkauksia toteutetuista kuvapankeistani: