Kuvapankki yrityksille


Mikä ihmeen Rouva Musta?

Miltä sinä näytät?

Uniikki

Jätätkö uniikin kuvajäljen asiakkaasi mieleen? Tiedätkö, ketä kuvasi puhuttelevat?

Rouva Musta on on erikoistunut rakentamaan mielikuvia sekä henkilöbrändeille että yrityksille. Rouva Musta luo sinulle yksilöllisen kuvakonseptin, joka kuvittaa arvosi, tekijät niiden takana ja niistä syntyvät tarinat.

Erottuva

Maailma on kuvien: verkkokalvoillemme virtaa päivittäin tuhansia erilaisia kuvia. Erotutko?

Jokainen yritys on yksilöllinen ja ansaitsee erottuvan visuaalisen ensivaikutelman. Rouva Mustalla on taito löytää se ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa sinut muista. Mikä on sinun juttusi? Rouva Musta auttaa sinua erottumaan kuvillasi.

Visuaalinen varasto

Kenen kuvia käytät? Kenen tarinaa kerrot?

Rouva Musta luo sinulle yhtenäisen ja yksilöllisen kuvapankin. Kuvat muodostavat sinun tarinaasi kertovan visuaalisen varaston, jota voit hyödyntää esityksissä, printissä tai sosiaalisessa mediassa.

Maksat tunneista ja vastineeksi saat käyttöösi kaiken, mitä kamera tallentaa noiden tuntien aikana. Yksinkertaista, helppoa ja selkeää.

#kuvapankkikuningatar

Yhtenäinen kuvamaailma helposti mm. markkinoinnin ja viestinnän tueksi!

Tehdään sinulle yrityksesi näköinen kuvapankki.


Saat kaikki kuvauksessa kuvatut kuvat käyttöösi kevyesti käsiteltynä.

Lopullisten kuvien määrä riippuu kuvaussuunnitelman ja aiheen haasteellisuudesta.

Kuvauksen hintaan kuuluu kuvauksen konseptointi, karsiminen, kuvien kevyt käsittely ja kuvien vapaa käyttöoikeus.

Hinta perustuu käytettyihin kuvaustunteihin.

 

Ensimmäinen kuvaustunti 650€/h (alv 0%)

Seuraavat kuvaustunnit 400€/h (alv 0%)

Jo yhdessä tunnissa saadaan kuvitusta aikaiseksi!

Ota minuun yhteyttä!

Yritysten kuvausreferenssejä

Hiili & Timantti


Tiina Haring, Master Qualified European Photographer.

Suunnittelutoimisto Hiili & Timantti tekee sisustus- ja valaistussuunnittelua koteihin, työympäristöihin sekä julkisiin tiloihin.

“Haluamme olla mukana suunnittelemassa tiloja, joissa pystymme ammattitaidollamme löytämään ratkaisut sekä valinnat, joilla on merkitystä. Jokainen suunnitelma lähtee asiakkaan lähtökohdista ja on omanlaisensa. Pidämme huolta, että tilan elementeistä tulee yhdessä ehjä kokonaisuus.” -Hiili & Timantti

Hiili & Timantti kaipasi uusille sivuilleen lähinnä kuvat henkilöstöstä. Tunnin kuvauksessa tehtiin variaatioita henkilökuvista ja muutamia fiiliskuvia kuvapankin pohjaksi. Suunnitelma kuvallisesta konseptista syntyi yhteistyössä koulutuspaketin avulla. Koulutukseen kuului konseptin suunnittelun lisäksi kuvaamisen opettelu jotta kuvamateriaalia on helppo tuottaa jatkossa itsekin.

Avaan prosessia enemmän blogissani.

Paju Consulting

“Paju Consulting auttaa kaikenkokoisia kehittymishaluisia organisaatioita liiketoiminnan muutoksen läpiviennissä. Paju jäsentää muutoksen selkeiksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Kehittämis- ja projektiosaamisemme auttaa tavoiteasetannassa, sitouttamisessa ja toteuttamisessa.” -Paju Consulting

Paju Consulting on saanut nimensä luonnollisen, kestävän ja muokattavan materiaalin mukaan.

“Palveluita ja toimintamalleja voi muotoilla ja tivutella kuin pajua. Maltillinen ja sitkeä taivuttelu luo parhaat tulokset.” -Jenni Rissanen, Paju Consulting

Lähdimme Grafiantin Antti Laitisen sekä Paju Consultingin Jenni Rissasen sekä Merja Roposen kanssa pohtimaan kuvallista ilmettä tälle yritykselle joka haluaa olla itsensä näköinen ja rohkea. Yritys on kasvanut hujauksessa yhden naisen yrityksestä neljän asiantuntijan tiimiksi ja samalla koettiin tarvetta uusia ilmettä nettisivuille, presentaatioihin ja sosiaalisen median viestintään.

Yhtenäiseen kuvalliseen ilmeeseen haluttiin luonnollisuutta, luonnollisia materiaaleja, himppusen vitsikkyyttä ja lähetyttävyyttä. Kuvien täytyy ilmentää järjestystä, lempeää taivuttamista ja jopa reipasta raippaa tarvittaessa. Kuvakonsepti alkoi löytyä pehmeän ruskean sävyn ympärille kuten pajun oksissa. Päädyimme valitsemaan tyylilajiksi knollingin jolloin saisimme helposti aikaan tyhjiä alueita teksteille ja ilmentämään järjestystä. Kuvausjärjestelyistä vastasi Pajun oma porukka.

Kuvasimme kuvat kahtena päivänä. Toisena päivänä pystytin kaksi kuvauspistettä joissa aina toiseen rakentui kuvattava sommitelma sillä aikaa kun kuvasin toista. Näin saimme todella tehokkaasti käytettyä aikaa ja kuvia kertyikin puolessa päivässä pari sataa. Toisena päivänä kuvasimme henkilökuntaa muutaman tunnin jossa ilmensimme yhteistyötä, sparraamista, ratkaisemista ja tietenkin tekijöiden omaa persoonallisuutta.

Blogissa näet miten Paju on käyttänyt kuvia yrityksensä viestinnässä.

Lasilinkki

Ponsse

Lignell & Piispanen

Sokos Hotels Puijonsarvi

Hiljainen Mieli / Hanna Kumpulainen