kuvapankki | yrityskuvaus

case: Paju Consulting


Henkilöstön kuvaus ja laajan kuvapankkimateriaalin tuottaminen yritysilmeen visualisoinniksi.
Tarpeet: kuvitus nettisivuille, presentaatioihin ja somejulkaisuihin.

Kuvapankki | Yrityskuvaus

case: PAJU


“Paju Consulting auttaa kaikenkokoisia kehittymishaluisia organisaatioita liiketoiminnan muutoksen läpiviennissä. Paju jäsentää muutoksen selkeiksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Kehittämis- ja projektiosaamisemme auttaa tavoiteasetannassa, sitouttamisessa ja toteuttamisessa.” -Jenni Rissanen, Paju Consulting

Paju Consulting on saanut nimensä luonnollisen, kestävän ja muokattavan materiaalin mukaan.

“Palveluita ja toimintamalleja voi muotoilla ja tivutella kuin pajua. Maltillinen ja sitkeä taivuttelu luo parhaat tulokset.” -Jenni Rissanen, Paju Consulting

Lähdimme Grafiantin Antti Laitisen sekä Paju Consultingin Jenni Rissasen sekä Merja Roposen kanssa pohtimaan kuvallista ilmettä tälle yritykselle joka haluaa olla itsensä näköinen ja rohkea. Yritys on kasvanut hujauksessa yhden naisen yrityksestä neljän asiantuntijan tiimiksi ja samalla koettiin tarvetta uusia ilmettä nettisivuille, presentaatioihin ja sosiaalisen median viestintään.

Yhtenäiseen kuvalliseen ilmeeseen haluttiin luonnollisuutta, luonnollisia materiaaleja, himppusen vitsikkyyttä ja lähetyttävyyttä. Kuvien täytyy ilmentää järjestystä, lempeää taivuttamista ja jopa reipasta raippaa tarvittaessa. Kuvakonsepti alkoi löytyä pehmeän ruskean sävyn ympärille kuten pajun oksissa. Päädyimme valitsemaan tyylilajiksi knollingin jolloin saisimme helposti aikaan tyhjiä alueita teksteille ja ilmentämään järjestystä. Kuvausjärjestelyistä vastasi Pajun oma porukka.

Kuvasimme kuvat kahtena päivänä. Toisena päivänä pystytin kaksi kuvauspistettä joissa aina toiseen rakentui kuvattava sommitelma sillä aikaa kun kuvasin toista. Näin saimme todella tehokkaasti käytettyä aikaa ja kuvia kertyikin puolessa päivässä pari sataa. Toisena päivänä kuvasimme henkilökuntaa muutaman tunnin jossa ilmensimme yhteistyötä, sparraamista, ratkaisemista ja tietenkin tekijöiden omaa persoonallisuutta.

Alla on muutama esimerkki siitä miten Paju on hyödyntänyt kuviaan. Blogissa voit lukea aiheesta lisää.


Muita projekteja