kuvapankki | yrityskuvaus

case: MOoCB


Tuotteiden, uusien värimallien ja tuotantoprosessin kuvitus.

Kuvapankki | Yrityskuvaus

case: MOoCB


Kuvapankkia lähdettiin toteuttamaan aikaisemman kuvaussuunnitelman pohjalta. Lisäkuvia tarvittiin erityisesti uusien tuotteiden ja värimallien saamiseksi nettisivuille. Lisäksi haluttiin tuoda näkyväksi mm. sitä miten käsityönä kootut tuotteet syntyvät.

MOoCB leikkaa luovasti laserilla lähes mitä vain mm. kartongista, vanerista ja keinonahkasta. Tilaustuotteista löytyy huippusuositut leimasimet, keinonahkamerkit, vanerilogot ja sapluunat vaikkapa logon sprayaamista varten. Yrittäjinä toimii pariskunta Iita ja Henkka, jotka valmistavat tuotteita prototyypeistä laajoihin sarjoihin.

Tällä kertaa kuvissa haluttiin tuoda esille mm. leimasimen valmistuksen prosessia. Blogi aiheeseen löytyy täältä: Näin valmistuu vanerikahvallinen leimasin.

Iita ja Henkka auttavat myös tuotteiden suunnittelussa.

“Tuotteen suunnitteluprosessi voi mennä usealla eri tavalla, mutta kaikki tuotteet syntyvät ideoista ja oivalluksista, josta ne kasvavat ja kehittyvät lopulliseksi myyntiartikkeliksi. Meidän intohimona on paitsi loistava lopputuote, myös mielenkiintoinen suunnittelutyö. Paras lopputulos syntyy usein, kun suunnittelija luo idean ja sitä lähdetään kehittämään yhdessä tuotteeksi.

Valmistajana meillä on iso tietovarasto eri materiaalien käyttäytymisestä, leikkautuvuudesta, hinnasta ja saatavuudesta. Tärkeintä on löytää paras ratkaisu kaikkien kannalta, jotta tuotteesta saadaan kestävä, tyylikäs ja hinnaltaan järkevä. Me MOoCB:illa välitämme aidosti sinun brändistäsi ja haluamme omalla ammattimaisella osaamisella tukea kokonaisuutta. Teemme työtä rakkaudesta lajiin ja jokaisen asiakkaamme menestys on meille kunnia-asia!” -Iita ja Henkka Sallinen

https://moocb.fi


Muita projekteja