KUVAAJANA KUVAAJILLE

Opetan ja ohjaan, suunnittelen ja neuvon, silti yritykseni ei ole koulu.

Minulla on sisäänrakennettuna tarve valmentaa ja auttaa muita. Haluan jakaa osaamistani, koska pyörän keksiminen uudelleen on täysin järjetöntä. Itse asiassa ohjaaminen ja opettaminen ovat minulle yksi suurimmista inspiraation lähteistä – kun oivallan uutta tai löydän erilaisen tavan tehdä asioita, nautin jo tuolla hetkellä ajatuksesta, että voin jakaa tämän muille.

Yhdessä olemme enemmän.

Valokuvaus on silti muutakin kuin tekniikkaa tai taidetta. Minulle se on ammatti ja yritystoimintaa. Ja yritystoiminnan tulee olla kannattavaa. Yritystoiminnalla on tarkoitus myös elää. Koulutuksissa käsittelemme siis tätäkin puolta valokuvauksesta. Etsimme yhdessä sinulle konseptia tai kirkastamme jo olemassa olevaa brändiäsi.

Uskon, että oman luovan tyylin löytäminen ja sen kehittäminen on ainoa todellinen kilpailuvaltti.

KUVAAJANA YRITTÄJILLE

Jos sinulla ei ole vielä valmiina omaa kuvapankkia tai et tiedä, miten lähteä sellaista rakentamaan, niin silloin Rouva Musta voi auttaa sinua.

Oletpa yrityksenä suuri tai pieni, niin mielestäni jokainen ansaitsee oman visuaalisen ilmeensä ja kuvapankkinsa. Se erottaa ja tekee myös somestasi yksilöllisen. Oman ilmeen löytäminen on kohteena, kun sparraan, koulutan ja valmennan yrittäjiä löytämään ja kuvittamaan omaa viestiään.

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava koulutuspäivä.

Alkavia kursseja

11.-12.1.2020 Hotelli Puijonsarvi, Kuopio

Valokuvauskurssi bloggareille!


“Kurssi siitä miten somevaikuttaja erottuu kuvamassasta.”


Valokuvaamisen perusteet ja yhtenäinen kuvamaailma.

Hukutko kuvamassaan? Etkö löydä omiin kuviisi punaista lankaa? Miten erottua ja tuottaa tehokkaasti kuvia oman henkilöbrändin tueksi?

Kurssin keskiössä on valokuvaamisen perusteet, hyvän kuvan tunnistaminen sekä valon näkeminen. Kuvausväline voi olla se, joka on sinulle luontaisin. Pääset kurssilla tutustumaan myös valaisemisen vaihtoehtoihin. Mukana on Color-Kolmion asiantuntija kertomassa mm. LED valojen käytöstä. Työstämme myös jokaisen omaa visuaalista ilmettä. Kaksi päiväisessä kurssissa perehdymme erilaisiin kuvausaiheisiin. Kuvaamme tuotteita ja ihmisiä. Kuvauslokaationa toimii Hotelli Puijonsarven tilat hotellihuoneista ravintoloihin jne. Kurssi pidetään idyllisellä ullakolla… sinne mahtuu neliskulmaisen pöydän äärelle vain 10 hlö.

Hyvä kuva pysäyttää ja herättää mielenkiinnon jatkaa lukemista tai kiinnostua artikkelista/blogista enemmän. Tuotetun sisällön ja visuaalisuuden kohtaaminen koetaan laadukkaaksi ja luotettavaksi. Usein valokuvien otattaminen ulkopuolisella ei ole mahdollista esimerkiksi aikataulullisista syistä. Kurssilla opetellaankin yhtenäisen kuvamaailman rakentamista ja kuvien ottamista.

Kurssilla käsitellään:
– Valokuvauksen perusteita
– Hyvän (pysäyttävän) kuvan tunnistamista
– Valokuvan valaisemisen perusteita
– Valon näkemistä ja ratkaisevaan hetkeen tarttumista
– Oman visuaalisen ilmeen muodostumista ja suunnittelemista
– Ihmisen ja esineen kuvaamisen eroja

Kurssin vetäjä Tiina Haring on valokuvaajamestari ja mm. kansainvälinen arvonimi- ja kilpailutuomari ammattivalokuvauksessa.
www.rouvamusta.fi

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi heti!
tapahtumat@colorkolmio.fi tai 040-5453357

kurssin hinta on 195€ (sis.alv)

Kurssi toteutetaan yhdessä Color-Kolmion asiantuntijoiden kanssa. Mukana mm. Fuji -kamerat.

Kursseilla on tarkoituksella paikkoja melko vähän.

Varaa paikkasi kurssille pian!


…Jotta jokaisella on mahdollisuus saada oppia myös kädestä pitäen.

21.1.2020 Hotelli Puijonsarvi, Kuopio klo 10-16

Valokuvauskurssi yrittäjille!


“Kurssi siitä miten yrittäjä pystyy tuottamaan valokuvia markkinointinsa tueksi myös itse.”


Valokuvaamisen perusteet ja yhtenäinen kuvamaailma:

Taas tarvitsisi julkaista jotakin mutta ei ole yhtään kuvaa? Miten erottua ja tuottaa tehokkaasti kuvia oman yrityksesi tai henkilöbrändisi tueksi?

Kurssin keskiössä on valokuvaamisen perusteet, hyvän kuvan tunnistaminen sekä valon näkeminen. Kuvausväline voi olla se, joka on sinulle luontaisin. Pääset kurssilla tutustumaan myös valaisemisen vaihtoehtoihin. Suunnittele kurssilla yrityksellesi yhtenäinen valokuvallinen ilme.

Meistä puhutaan jokatapauksessa, halusimme tai emme. On meidän päätettävissä kuinka käytämme tätä strategisesti hyväksemme. Jos emme kerro tarinaa itse, se kerrotaan puolestamme.

Sosiaalisessa mediassa ensimmäinen mielenkiinnon pysäyttäjä on usein valokuva. Hyvällä, pysäyttävällä kuvalla “ostat” katsojalta muutaman sekunnin lisäaikaa tai lopulta voitat joko yhteydenoton tai uuden asiakkaan!

Yhtenäinen kuvamaailma kertoo nopeasti yrityksen hintatasosta, arvoista ja fokuksesta. Usein valokuvien otattaminen ulkopuolisella ei ole mahdollista esimerkiksi aikataulullisista syistä. Kurssilla opetellaankin yhtenäisen kuvamaailman rakentamista ja kuvien ottamista.

Kurssilla käsitellään:

– Valokuvauksen perusteita

– Hyvän (pysäyttävän) kuvan tunnistamista

– Valokuvan valaisemisen perusteita

– Valon näkemistä ja ratkaisevaan hetkeen tarttumista

– Oman visuaalisen ilmeen muodostumista ja suunnittelemista

– Ihmisen ja esineen kuvaamisen eroja

Kurssin vetäjä Tiina Haring on valokuvaajamestari ja mm. kansainvälinen arvonimi- ja kilpailutuomari ammattivalokuvauksessa.

www.rouvamusta.fi

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi heti!

tapahtumat@colorkolmio.fi tai 040-5453357

kurssin hinta on 120€ (sis. alv)

 

Kurssi toteutetaan yhdessä Color-Kolmion kanssa.

Aiheesta lisää blogissa