KURSSEJA KUVAAJILLE

Opetan ja ohjaan, suunnittelen ja neuvon, silti yritykseni ei ole koulu.

Minulla on sisäänrakennettuna tarve valmentaa ja auttaa muita. Haluan jakaa osaamistani, koska pyörän keksiminen uudelleen on täysin järjetöntä. Itse asiassa ohjaaminen ja opettaminen ovat minulle yksi suurimmista inspiraation lähteistä – kun oivallan uutta tai löydän erilaisen tavan tehdä asioita, nautin jo tuolla hetkellä ajatuksesta, että voin jakaa tämän muille.

Yhdessä olemme enemmän.

Valokuvaus on silti muutakin kuin tekniikkaa tai taidetta. Minulle se on ammatti ja yritystoimintaa. Ja yritystoiminnan tulee olla kannattavaa. Yritystoiminnalla on tarkoitus myös elää. Koulutuksissa käsittelemme siis tätäkin puolta valokuvauksesta. Etsimme yhdessä sinulle konseptia tai kirkastamme jo olemassa olevaa brändiäsi.

Uskon, että oman luovan tyylin löytäminen ja sen kehittäminen on ainoa todellinen kilpailuvaltti.

Koulutan tällähetkellä aktiivisesti Visuaaliviestinnän Instituutissa Tampereella. Vastuualueellani on Media-alan erikoisammattitutkinnosta valmistuvat valokuvaajamestarit. On suuri ilo olla kehittämässä näiden noin 50 oppilaan taitoja valokuvailmaisussa ja bisneksessä.

Lisäksi järjestän lyhytkursseja, jotka toimivat inspiroivina ja ammattitaitoa buustaavina kokonaisuuksina. Seuraa tällä sivulla kurssien tarjontaa.

KURSSEJA YRITTÄJILLE

Jos sinulla ei ole vielä valmiina omaa kuvapankkia tai et tiedä, miten lähteä sellaista rakentamaan, niin silloin Rouva Musta voi auttaa sinua.

Oletpa yrityksenä suuri tai pieni, niin mielestäni jokainen ansaitsee oman visuaalisen ilmeensä ja kuvapankkinsa. Se erottaa ja tekee myös somestasi yksilöllisen. Oman ilmeen löytäminen on kohteena, kun sparraan, koulutan ja valmennan yrittäjiä löytämään ja kuvittamaan omaa viestiään.

Yrittäjä on usein siellä missä yrityksessä tapahtuu. Hyvien kuvien ottaminen on yhtä tärkeä perustaito kuin esim. sosiaalisessa mediassa erottuminen massavirrasta.

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava koulutuspäivä.

Alkavia kursseja

Aiheesta lisää blogissa